Cerita Cekak Lucu Bahasa Jawa: Jaran Putih Pak Kadus

Pak Kadus nduwe jaran putih sing large awake gedhe banget lan
wulune putih memplak kinclong-kinclong. Jaran kuwi arane Turangga Seta. Saben ndina Turangga Seta saukur dolan mlaku-mlaku
turut pinggir ndesa, amarga ora ana gawean sing kudu ditandangi.

Incoming search terms:

  • cerita cekak bahasa jawa
  • cerpen bahasa jawa
  • cekak bahasa jawa 2010
  • cerita cerkak basa jawa
  • cerkak dalam bahasa jawa beserta unsur intrinsike tema sosial
  • kempalan crito cekak boso jowo

Original source : Cerita Cekak Lucu Bahasa Jawa: Jaran Putih Pak Kadus