Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke late ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina pas wektu istirahat kantor, Ima lunga metu golek barang-barang kebutuhan bulanan ning swalayan. Ndilalahe pas parkir ning ngarep swalayan, wis ana mobil liya sing padha persis jenise ԁі parkir ning jejere mobile Ima.

Incoming search terms:

  • cerita lucu bahasa jawa
  • cerita pengalaman lucu bahasa jawa

Original source : Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar