Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke late ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina pas wektu istirahat kantor, Ima lunga metu golek barang-barang kebutuhan bulanan ning swalayan. Ndilalahe pas parkir ning ngarep swalayan, wis ana mobil liya sing padha persis jenise ԁі parkir ning jejere mobile Ima.

Incoming search terms:

  • cerita lucu bahasa jawa
  • cerkak beserta unsur unsur pembaun dalam bahasa jawi tukang golek kayu ragu ragu
  • kumpulan cerkak bahasa jawa tema pendidikan

Original source : Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar