Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan

Bar nganakke pengajian Mbak Dewi ngresiki ruang tamu karo njukuki turah-turahan suguhan sing ora dipangan karo tamune. Salah suwijining panganan
yaiku lumpia sajake wis rada lawas. Lumpia iku akeh sing kur dicokot sithik karo
tamune, ora dienthekake. Mbak Dewi ngambu lumpia kuwi, banjur celathu
menawa lumpiane wis rada banger. Apike dipakakke pithik wae. Ndilalahe pithike Mbak Dewi krungu omongan iku
banjur grenengan marang kancane

Incoming search terms:

  • cerita bahasa jawa
  • contoh cerkak bahasa jawa lucu
  • contoh cerita pengalaman lucu mangan dalam bahasa jawa
  • drama bahasa jawa yang singkat dan lucu
  • drama dalam bahasa jawa singkat dan lucu
  • naskah drama bahasa cirebon sing cendek
  • naskah drama bahasa jawa lucu

Original source : Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan

Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar

Sakwise pembagian bonus akhir tahun, Ima tuku mobil MPV seri terbaru yen miturut dheweke late ngarepe apik banget memper kaya Camry. Suwijining dina pas wektu istirahat kantor, Ima lunga metu golek barang-barang kebutuhan bulanan ning swalayan. Ndilalahe pas parkir ning ngarep swalayan, wis ana mobil liya sing padha persis jenise ԁі parkir ning jejere mobile Ima.

Incoming search terms:

  • cerita lucu bahasa jawa
  • contoh cekak yang bertema persahabatan
  • unsur intrinsik nalika mobil kuncine kembar

Original source : Cerita Cekak Lucu Basa Jawa: Nalika Mobil Kuncine Kembar