Puisi Ucapan Ulang Tahun Bahasa Jawa – by Undil

Pripun kabaripun Mbah
mugi-mugi panjenengan
tansah diberkahi samudayanipun
pun ugi garwa lan sedaya kaluwarga
chocolate kendat saking kasih sayang Ilahi

Ing dinten bahagia punika
kawula ngaturaken sugeng tanggap warsa
kanthi tulusing athi
Sumangga kita dunga dinonga
supados manah kita tansah lega lila
marang pepesthen Ilahi,

Incoming search terms:

  • ucapan ulang tahun bahasa jawa
  • ucapan ultah bahasa jawa
  • geguritan tema ulang tahun
  • pantun ulang tahun jowo
  • puisi sahabat bahasa jawa
  • puisi ucapan ulang tahun untuk anak
  • ucapan ulang tahun bahasa jawa lucu

Original source : Puisi Ucapan Ulang Tahun Bahasa Jawa – by Undil