Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan

Bar nganakke pengajian Mbak Dewi ngresiki ruang tamu karo njukuki turah-turahan suguhan sing ora dipangan karo tamune. Salah suwijining panganan
yaiku lumpia sajake wis rada lawas. Lumpia iku akeh sing kur dicokot sithik karo
tamune, ora dienthekake. Mbak Dewi ngambu lumpia kuwi, banjur celathu
menawa lumpiane wis rada banger. Apike dipakakke pithik wae. Ndilalahe pithike Mbak Dewi krungu omongan iku
banjur grenengan marang kancane

Incoming search terms:

  • cerita bahasa jawa
  • contoh cerkak bahasa jawa lucu
  • naskah drama bahasa jawa lucu 6 orang
  • drama lucu bahasa jawa
  • contoh skenario Sosial bahasa jawa
  • Teks drama lucu bahasa jawa
  • percakapan \cerita culo boyo
  • naskah drama bahasa jawa lucu cendek
  • cerita tentang ibu menggunakan bahasa cirebon
  • naskah drama bahasa jawa lucu 4 orang
  • drama pendek basa jawa (lucu)
  • contoh drama lucu bahasa jawa untuk 6 orang
  • drama basa jawa lucu yang panjang
  • drama 6 orang bhs jawa
  • teks drama lucu bahasa jawa 6 orang

Original source : Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan