Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan

Bar nganakke pengajian Mbak Dewi ngresiki ruang tamu karo njukuki turah-turahan suguhan sing ora dipangan karo tamune. Salah suwijining panganan
yaiku lumpia sajake wis rada lawas. Lumpia iku akeh sing kur dicokot sithik karo
tamune, ora dienthekake. Mbak Dewi ngambu lumpia kuwi, banjur celathu
menawa lumpiane wis rada banger. Apike dipakakke pithik wae. Ndilalahe pithike Mbak Dewi krungu omongan iku
banjur grenengan marang kancane

Incoming search terms:

  • cerita bahasa jawa
  • contoh cerkak bahasa jawa lucu
  • CERITA FIKSI DLM BAHASA JAWA
  • cerita legenda gunung slamet bahasa jawa
  • contoh cerita sedih bahasa jawa
  • drama basa jawa lucu

Original source : Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan