Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu sing Ragu-ragu

Ana pemburu sing kasil manah menjangan ning alas, banjur
menjangan digendong arep digawa mulih. Ndilalahe neng tengah ndalan dheweke
weruh Gajah lemu sing lagi leyeh-leyeh ning ngisor wit gori. Pemburu ngetokke
tombak banjur nginceng Gajah lemu kuwi.

Incoming search terms:

  • contoh cerkak lan unsur intrinsik
  • unsur intrinsik cerkak tukang golet kayu sing ragu-ragu
  • unsur intrinsik cerita tukang golek kayu sing ragu
  • tuladha cerkak lan unsur-unsur intrinsik ekstrinsik
  • tuladha cerkak lan unsur intrinsik karo ekstrinsik
  • sinopsis cerita cerkak tukang golek kayu sing ragu ragu
  • Carilah cerita cerkak
  • contoh cerkak karo unsur instrik ekstrinsik
  • cerkak lan sinopsise
  • cerkak cerita cekak singkat
  • Cerkak basa jawa tukang golek kayu sing ragu ragu karya sopo ?
  • cerita cekak lan unsur intrinsike
  • unsur unsur cerkak tulang golek kayu sing ragu ragu

Original source : Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu sing Ragu-ragu